Vesijetit

Sea-Doo-vesijetit VAUHDIKKAASEEN MENOON

Vesiskootteri on näppärä ja monikäyttöinen kulkupeli, jonka kyydissä on mukava kiitää. Sea-Doo on vesijettien markkinajohtaja, joka on sitoutunut tarjoamaan parhaat elämykset vesillä. Sea-Doo -vesijetit ovat olleet alansa edelläkävijöitä jo yli 25 vuoden ajan. Sea-Doo on tuonut alalle yhä uusia innovaatioita. Näiden saavutusten taustalla on yksinkertainen tavoite: halu tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä.

Sea-Doo -vesijettien mallistosta löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva kulkija. Vesiskootterin hinta määräytyy toivottujen ominaisuuksien mukaan. Valinnanvaraa on niin istumapaikkojen, käsiteltävyyden kuin nopeuden suhteen. Lisäksi vesijetin hankintaan voivat vaikuttaa ajotyyli, vesistöolosuhteet, ajomatkojen pituus sekä se, onko laitteella tarkoitus vetää vesihiihtäjiä tai -lautailijoita.

Sea-Doo FishPro on suunniteltu kalastusta harrastaville. Kevyen ja pienikokoisen Sea-Doo Spark -vesiskootterin hinta on edullinen, ja sillä on hauska ajaa. Sea-Doo GTI -sarjan vesijeteillä on alhaisempi painopiste, joka tuo vakautta ja luotettavuutta vauhdissa. Sea-Doo GTX -vesiskoottereissa on leveä runko ja kätevä etutavaratila. RXP ja RXT mallit edustavat tehokkainta ja suorituskykyisintä mallistoa. Uutuutena 2023 kaudelle tuli Explorer malli, joka on kuin tehty retkeilyä ajatellen. Meille on tulossa myos 1kpl erittäin harvinaista Sea-Doo RXP-X RS APEX, jonka kehitystyössä on ollut mukana muuan F1-Kuljettaja Daniel Ricciardo. Tervetuloa ostamaan unelmiesi vesijetti!

Muistathan että meillä on myös Sea-Doo vesijettien merkkihuolto.

Sea-Doo -tarvikkeet laajalla valikoimalla löydät verkkokaupastamme osoitteesta Veneilijänverkkokauppa.fi.


Sea-Doo LinQ tarvikejärjestelmä

LinQ tarvikejärjestelmä erittäin tukevilla ja nopeilla kiinnikkeillä maksimoi vesijettisi säilytys ja lisävarustelu kapasiteetin.

Katso LinQ -lisävarusteet täältä!


varastossa oleva sea-doo 2023 mallisto

( Alempana uudet 2024 mallit )

Sea-Doo Spark Trixx 2UP 90 iBR

Sea-Doo Spark Trixx -vesijetit: kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa vauhdikkaan ajon. Vesijetin kuljetus onnistuu melkein millä tahansa ajoneuvolla, ja sitä on helppo säilyttää, sillä se vaatii paljon vähemmän tilaa kuin täysikokoinen vene. 2UP on kaksipaikkainen. Väreinä : Dazzling Blue ja Manta Green.

Katso lisätietoja ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Spark Trixx lisävarusteet tästä!


Sea-Doo Spark Trixx 3UP 90 iBR

Sea-Doo Spark Trixx -vesijetit: kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa vauhdikkaan ajon. Vesijetin kuljetus onnistuu melkein millä tahansa ajoneuvolla, ja sitä on helppo säilyttää, sillä se vaatii paljon vähemmän tilaa kuin täysikokoinen vene. 3UP on kolmipaikkainen. Väreinä : Dazzling Blue ja Manta Green.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Spark Trixx lisävarusteet tästä!


Sea-Doo GTI 130

Älykkäästi suunnitellun GTI-alustan painopiste on alhaisempi, mikä takaa uskomattoman vakauden ja luotettavuuden vauhdissa tai pysähdyksissä. Samalla se on kevyt ja reagoi huippuherkästi, joten vauhdikas hauskuus on taattu. Polytec runko ja istuimet 3:lle.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo GTI 130 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo GTI SE 170

GTI SE tarjoaa juuri kaiken sen monipuolisuuden ja mukavuuden, jota vesielämää ja seikkailuja rakastavat perheet haluavatkin. Se nostaa energia- ja jännitystasoa 125 kW:n (170 hv) tehollaan, mikä sopii täydellisesti korkeaoktaaniseen ajokokemukseen. Polytec runko ja istuimet 3:lle henkilölle.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo GTI SE 170 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo RXP-X RS 300

Huippuluokan kisatyylisessä vesijetissä yhdistyvät mahtavat tehot, ajettavuus ja hallittavuus. Toista vastaavaa ei vesiltä löydy. Ja sen vallankumouksellisen ajoelämyksen ansiosta olet aina voittaja, olitpa sitten kilpailemassa tai rentoutumassa itsekseen.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo RXP-X RS 300 lisävarusteet tästä!


sea-doo 2024 mallisto :


sea-doo spark trixx

Täytä päiväsi pyörähdyksillä, sukelluksilla, donitseilla ja muulla mukavalla uudelleen kehitetyllä Spark Trixxillä. Ainutlaatuiset käsittelyominaisuudet ja huikaisevat värit saavat varmasti aikaan räiskettä jokaisella rannalla.

Sulavalinjainen uusi muotoilu parantaa kokonaiskokemusta lisäämällä käyttömukavuutta, helpottamalla kyytiin nousua ja tarjoamalla uusia jännittäviä tapoja nauttia seikkailusta. Tuoreisiin ominaisuuksiin kuuluvat 4,5 tuuman näyttö ja LinQ Lite -kiinnityspisteet uusille lisävarusteille, kuten POV-kamerakiinnikkeille, jotta voit kuvata kaiken hauskuuden.


sea-doo gti 130

GTI-alustassa on monipuoliset ominaisuudet, jotka laajentavat horisonttiasi vesillä. Olipa päiväsi sitten vauhdikasta ajamista, vetourheilua, kalastusta tai pelkkää kruisailua, GTI varmistaa aina, että kokemuksesi on upea.

GTI asettaa huippustandardit perheen hauskanpidolle vesillä. Mahtavan vakauden, monipuolisuuden ja inspiroivan tyylinsä ansiosta se on valmis kaikkiin seikkailuihin, minne tahansa matka viekin.


sea-doo gti se 170

GTI SE tehostaa seikkailua suuremmalla määrällä mukavuuksia ja äänentoistojärjestelmällä, jotka vievät perheen hauskanpidon vesillä uusiin ulottuvuuksiin.

GTI SE:ssä perheen hauskanpidosta tulee mahtavaa, sillä siinä on enemmän kätevyyttä ja mukavuutta. Vakiovarusteisiin kuuluvat nousutikkaat, Touring-istuin, säädettävä trimmi ja lisävarusteena huikea 100 watin Premium-audiojärjestelmä ja Bluetooth.


sea-doo gtx 170 / 230

Yksi vilkaisu GTX:ään ja tiedät, että se on suunniteltu muuhunkin kuin pelkkään ajoon. Täydellinen yhdistelmä mukavuutta, suorituskykyä ja juuri oikeanlaista tehoa. On vaikea keksiä syytä, miksi ajaa takaisin laituriin.

Kaikki, mitä voit odottaa uskomattoman monipuoliselta GTX:ltä, kuten alan suurin uimalava, sekä lisävarusteet, kuten 100 watin Bluetooth-musiikki, LinQ-lisävarusteet ja roskaton iDF-pumppujärjestelmä, mutta tehostetulla 169,13 kW:n (230 hv) voimanlähteellä.


sea-doo gtx limited

GTX Limited -mallin mukavuus, kätevyys ja suorituskyky ovat huippuluokkaa. Se edustaa ylellistä platinaluokan standardia, ja sen teho on vertaansa vailla.

Vesistöjen parhaiten varusteltu vesijetti. Piste. Tilava ja ylellinen sekä vertaansa vailla oleva vakaus ja 217 kW (300 hv) turboahdettua jännitystä. Ehdottomasti viiden tähden luokkaa.


sea-doo gtR-x rs 300

Nopeaa ja kohtuuhintaista hauskaa. Tehokas turboahdettu Rotax-moottori ja ketterä, ennakoitavissa oleva runko tarjoavat kiihtyvyyden ja käsiteltävyyden poijuradalla tai missä tahansa avomeriseikkailussa.

Kolmisylinterisen ja 300-hevosvoimaisen Rotax 1630 -turboahdetun moottorin ansiosta 2024 GTR-X on paljon enemmän kuin tavallinen suorituskykyinen vesijetti. GTR-X on ainutlaatuinen yhdistelmä leikkisyyttä, parannettua ergonomiaa ja monipuolisuutta perheen vesistöharrastuksiin, siksi se onkin aivan kärjessä, kun mitataan hymyjä euroa kohden.


sea-doo rxt-x rs 325

RXT-X RS:ssä yhdistyvät huippuasenne sekä poikkeuksellinen luottamus ja mukavuus, mikä tekee siitä täydellisen suorituskykyisen vesijetin myös merelle.

Kartoita uusia seikkailuja suorituskyvyn ja luotettavuuden vallankumouksellisella yhdistelmällä. 240 kW (325 hv) tuottaa vertaansa vailla olevaa jännitystä. Älykkäästi suunniteltu runko ja kuljettajakeskeinen istuin tarjoavat maksimaalisen hallittavuuden kaikissa vesiolosuhteissa.

Edelläkävijä mitä tulee käsiteltävyyteen, vakauteen ja suorituskykyyn avovesistössä. ST3-alusta mahdollistaa helpon nousun vesijettiin, siinä on runsaasti tilaa liikkua ja se on ylivoimaisen luotettava.


Sea-Doo Explorer Pro 170 / 230

Sea-Doo Explorer todellinen matkakumppani retkeilyyn!

Varustettuna korkealla tuulilasilla, tukevalla etupuskurilla ja markkinoiden suurimmalla uimatasolla, johon saa kiinnitettyä jopa 8kpl LinQ kiinnikkeillä olevaa lisävarustetta.

Vakiovarustukseen kuuluu myös 100L vedenpitävä kassi kiinnikkeineen, jota pystyy kantamaan myös reppuna. Varusteina myös Garmin karttaplotteri sekä audio järjestelmä. Etäisyys ja korkeus säädettävä ohjaustanko, polvipehmusteet, ST3 runko,

Katso lisätietoja ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Explorer Pro 170 lisävarusteet tästä!


VESIJETIT HELSINKI – MYYMÄLÄ PALVELUKSESSASI

Vesijetti Helsingistä on helppo ostaa WALTIC-boatcenteristä. Tarjoamme jettiharrastajille palvelua kokemuksella ja intohimolla. Myymälämme sijainti Helsingissä mahdollistaa vesiskootterin laskut ja nostot suoraan vedestä. Sea-Doo -jälleenmyyjänä olemme aina tukenasi vesijettiisi ja Sea-Doo -huoltoihin liittyvissä asioissa!