Vesijetit

Sea-Doo-vesijetit VAUHDIKKAASEEN MENOON

Vesiskootteri on näppärä ja monikäyttöinen kulkupeli, jonka kyydissä on mukava kiitää. Sea-Doo on vesijettien markkinajohtaja, joka on sitoutunut tarjoamaan parhaat elämykset vesillä. Sea-Doo -vesijetit ovat olleet alansa edelläkävijöitä jo yli 25 vuoden ajan. Sea-Doo on tuonut alalle yhä uusia innovaatioita. Näiden saavutusten taustalla on yksinkertainen tavoite: halu tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä.

Sea-Doo -vesijettien mallistosta löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva kulkija. Vesiskootterin hinta määräytyy toivottujen ominaisuuksien mukaan. Valinnanvaraa on niin istumapaikkojen, käsiteltävyyden kuin nopeuden suhteen. Lisäksi vesijetin hankintaan voivat vaikuttaa ajotyyli, vesistöolosuhteet, ajomatkojen pituus sekä se, onko laitteella tarkoitus vetää vesihiihtäjiä tai -lautailijoita.

Sea-Doo FishPro on suunniteltu kalastusta harrastaville. Kevyen ja pienikokoisen Sea-Doo Spark -vesiskootterin hinta on edullinen, ja sillä on hauska ajaa. Sea-Doo GTI -sarjan vesijeteillä on alhaisempi painopiste, joka tuo vakautta ja luotettavuutta vauhdissa. Sea-Doo GTX -vesiskoottereissa on leveä runko ja kätevä etutavaratila. Tervetuloa ostamaan unelmiesi vesijetti!

Sea-Doo -tarvikkeet laajalla valikoimalla löydät verkkokaupastamme osoitteesta Veneilijänverkkokauppa.fi.sea-doo 2023 mallisto

2023 lisää jännitystä täysin uusilla tavoilla nauttia Sea-Doo-elämästä. Tarjolla on lisää jännitystä ja uskomattomia uusia seikkailumahdollisuuksia jokaiselle. Alla olevassa videossa pieni läpileikkaus ensikauden mallistosta.

Tutustu vuoden 2023 koko Sea-Doo-mallistoon 12. lokakuuta alkaen. Pysy kuulolla!


2023 Sea-DOo Explorer Pro 170


2023 sea-doo rxp-x rs apex 300

Sea-Doon kaikkien aikojen ainutlaatuisin huippusuorituskykyinen vesijetti, jonka Sea-Doo on luonut yhteistyössä Australialaisen F1-kuljettajan Daniel Ricciardon kanssa.

Huippusuorituskyvyn kärkeä

Kaikki se, mitä kuljettajat rakastavat RXP-X RS:ssä, mutta toteutettuna ainutlaatuista huippusuorituskykyä silmällä pitäen. Hiilikuituisesta kuomusta aina kilpa-ajovalmiiseen hydrauliseen ohjaukseen: jokainen Apexin yksityiskohta asettaa sen vesijettien kisastandardin huipulle.

Suorituskykyinen vesikulkuneuvo, joka myös näyttää siltä

Tämä vesijetti saa päät kääntymään missä tahansa se liikkuukin. Uusi korkealuokkainen ja huipputehokas Sea-Doo näyttää eksoottiselta, ja sitä korostaa ainutlaatuinen Racing Green -runko. On siinä paljon muutakin, mutta olemme kertoneet jo liikaa.

Nosta lämpöä: Nopeudessa on nyt uusi standardi

Salamannopeaa ajoa ultramukavasti? Jos se kuulostaa urheiluautolta, se käytännössä on sitä. Tämä peto liikkuu vedessä niin tarkasti, että jopa aallot vaikuttuvat siitä.

Lähde vauhtiin

Ennakkotilaa RXP-X RS Apex 300 nyt ja elä elämääsi ohituskaistalla

Ja hyödy +1 lisävuoden takuusta tai 400 € lisävarustepaketista. Sinun valintasi!

Ennakkotilaa : boats@waltic.fi tai soittamalla 020 – 7558925 HUOM! Ennakkotilausaika APEX jetille päättyy 20.09.2022


VESIJETIT HELSINKI – MYYMÄLÄ PALVELUKSESSASI

Vesijetti Helsingistä on helppo ostaa WALTIC-boatcenteristä. Tarjoamme jettiharrastajille palvelua kokemuksella ja intohimolla. Myymälämme sijainti Helsingissä mahdollistaa vesiskootterin laskut ja nostot suoraan vedestä. Sea-Doo -jälleenmyyjänä olemme aina tukenasi vesijettiisi ja Sea-Doo -huoltoihin liittyvissä asioissa!