Vesijetit

Sea-Doo-vesijetit VAUHDIKKAASEEN MENOON

Vesiskootteri on näppärä ja monikäyttöinen kulkupeli, jonka kyydissä on mukava kiitää. Sea-Doo on vesijettien markkinajohtaja, joka on sitoutunut tarjoamaan parhaat elämykset vesillä. Sea-Doo -vesijetit ovat olleet alansa edelläkävijöitä jo yli 25 vuoden ajan. Sea-Doo on tuonut alalle yhä uusia innovaatioita. Näiden saavutusten taustalla on yksinkertainen tavoite: halu tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä.

Sea-Doo -vesijettien mallistosta löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva kulkija. Vesiskootterin hinta määräytyy toivottujen ominaisuuksien mukaan. Valinnanvaraa on niin istumapaikkojen, käsiteltävyyden kuin nopeuden suhteen. Lisäksi vesijetin hankintaan voivat vaikuttaa ajotyyli, vesistöolosuhteet, ajomatkojen pituus sekä se, onko laitteella tarkoitus vetää vesihiihtäjiä tai -lautailijoita.

Sea-Doo FishPro on suunniteltu kalastusta harrastaville. Kevyen ja pienikokoisen Sea-Doo Spark -vesiskootterin hinta on edullinen, ja sillä on hauska ajaa. Sea-Doo GTI -sarjan vesijeteillä on alhaisempi painopiste, joka tuo vakautta ja luotettavuutta vauhdissa. Sea-Doo GTX -vesiskoottereissa on leveä runko ja kätevä etutavaratila. Tervetuloa ostamaan unelmiesi vesijetti!

Sea-Doo -tarvikkeet laajalla valikoimalla löydät verkkokaupastamme osoitteesta Veneilijänverkkokauppa.fi.

VESIJETIT HELSINKI – MYYMÄLÄ PALVELUKSESSASI

Vesijetti Helsingistä on helppo ostaa WALTIC-boatcenteristä. Tarjoamme jettiharrastajille palvelua kokemuksella ja intohimolla. Myymälämme sijainti Helsingissä mahdollistaa vesiskootterin laskut ja nostot suoraan vedestä. Sea-Doo -jälleenmyyjänä olemme aina tukenasi vesijettiisi ja Sea-Doo -huoltoihin liittyvissä asioissa!