Vesijetit

Sea-Doo-vesijetit VAUHDIKKAASEEN MENOON

Vesiskootteri on näppärä ja monikäyttöinen kulkupeli, jonka kyydissä on mukava kiitää. Sea-Doo on vesijettien markkinajohtaja, joka on sitoutunut tarjoamaan parhaat elämykset vesillä. Sea-Doo -vesijetit ovat olleet alansa edelläkävijöitä jo yli 25 vuoden ajan. Sea-Doo on tuonut alalle yhä uusia innovaatioita. Näiden saavutusten taustalla on yksinkertainen tavoite: halu tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä.

Sea-Doo -vesijettien mallistosta löytyy jokaisen tarpeisiin sopiva kulkija. Vesiskootterin hinta määräytyy toivottujen ominaisuuksien mukaan. Valinnanvaraa on niin istumapaikkojen, käsiteltävyyden kuin nopeuden suhteen. Lisäksi vesijetin hankintaan voivat vaikuttaa ajotyyli, vesistöolosuhteet, ajomatkojen pituus sekä se, onko laitteella tarkoitus vetää vesihiihtäjiä tai -lautailijoita.

Sea-Doo FishPro on suunniteltu kalastusta harrastaville. Kevyen ja pienikokoisen Sea-Doo Spark -vesiskootterin hinta on edullinen, ja sillä on hauska ajaa. Sea-Doo GTI -sarjan vesijeteillä on alhaisempi painopiste, joka tuo vakautta ja luotettavuutta vauhdissa. Sea-Doo GTX -vesiskoottereissa on leveä runko ja kätevä etutavaratila. RXP ja RXT mallit edustavat tehokkainta ja suorituskykyisintä mallistoa. Uutuutena 2023 kaudelle tuli Explorer malli, joka on kuin tehty retkeilyä ajatellen. Meille on tulossa myos 1kpl erittäin harvinaista Sea-Doo RXP-X RS APEX, jonka kehitystyössä on ollut mukana muuan F1-Kuljettaja Daniel Ricciardo. Tervetuloa ostamaan unelmiesi vesijetti!

Muistathan että meillä on myös Sea-Doo vesijettien merkkihuolto.

Sea-Doo -tarvikkeet laajalla valikoimalla löydät verkkokaupastamme osoitteesta Veneilijänverkkokauppa.fi.


Sea-Doo LinQ tarvikejärjestelmä

LinQ tarvikejärjestelmä erittäin tukevilla ja nopeilla kiinnikkeillä maksimoi vesijettisi säilytys ja lisävarustelu kapasiteetin.

Katso LinQ -lisävarusteet täältä!


sea-doo 2023 mallisto

Sea-Doo Spark Trixx 2UP 90 iBR

Sea-Doo Spark Trixx -vesijetit: kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa vauhdikkaan ajon. Vesijetin kuljetus onnistuu melkein millä tahansa ajoneuvolla, ja sitä on helppo säilyttää, sillä se vaatii paljon vähemmän tilaa kuin täysikokoinen vene. 2UP on kaksipaikkainen. Väreinä : Dazzling Blue ja Manta Green.

Katso lisätietoja ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Spark Trixx lisävarusteet tästä!


Sea-Doo Spark Trixx 3UP 90 iBR

Sea-Doo Spark Trixx -vesijetit: kevyt ja kompakti muotoilu mahdollistaa vauhdikkaan ajon. Vesijetin kuljetus onnistuu melkein millä tahansa ajoneuvolla, ja sitä on helppo säilyttää, sillä se vaatii paljon vähemmän tilaa kuin täysikokoinen vene. 3UP on kolmipaikkainen. Väreinä : Dazzling Blue ja Manta Green.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Spark Trixx lisävarusteet tästä!


Sea-Doo GTI 130

Älykkäästi suunnitellun GTI-alustan painopiste on alhaisempi, mikä takaa uskomattoman vakauden ja luotettavuuden vauhdissa tai pysähdyksissä. Samalla se on kevyt ja reagoi huippuherkästi, joten vauhdikas hauskuus on taattu. Polytec runko ja istuimet 3:lle.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo GTI 130 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo GTI SE 170

GTI SE tarjoaa juuri kaiken sen monipuolisuuden ja mukavuuden, jota vesielämää ja seikkailuja rakastavat perheet haluavatkin. Se nostaa energia- ja jännitystasoa 125 kW:n (170 hv) tehollaan, mikä sopii täydellisesti korkeaoktaaniseen ajokokemukseen. Polytec runko ja istuimet 3:lle henkilölle.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo GTI SE 170 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo Wake 170

Sea-Doo Wake on todellakin helpoin tapa nauttia vetourheilusta, eikä vähiten kolmen ainutlaatuisen ominaisuutensa ansiosta: sisäänvedettävä LinQ-vetopylväs, Ski-tila ja vesilautateline.

Ski-tilan ansiosta kuljettaja voi valita esiohjelmoidun kiihdytys- ja nopeusprofiilin, joten kiihdytykset vesihiihtäjää tai -lautailijaa vedettäessä sujuvat aina hallitusti. Myös Sport- ja ECO-ajotilat.

Katso lisätietoja ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Wake 170 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo Fish Pro Sport 170

Markkinoiden ensimmäinen FishPro Sport on täydellinen yhdistelmä jännitystä, monipuolisuutta ja intohimoa – kaikki samassa paketissa. Tutki kalapaikkoja, joihin ennen et ole päässyt tavallisilla veneillä ja ole lähempänä toimintaa sekä koe aivan uudenlaisia kalastuselämyksiä.

Ultravakaan alustan ja jatketun taka-alustan ansiosta voit kalastaa mistä tahansa asennosta. Vakio-ominaisuuksina esim. kylmälaukku, vapateline, kaikuluotain ja uistelutilat – olet kuin yhtä veden kanssa.

Katso lisätietoja ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Fish Pro Sport 170 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo Explorer Pro 170

Sea-Doo Explorer todellinen matkakumppani retkeilyyn!

Varustettuna korkealla tuulilasilla, tukevalla etupuskurilla ja markkinoiden suurimmalla uimatasolla, johon saa kiinnitettyä jopa 8kpl LinQ kiinnikkeillä olevaa lisävarustetta.

Vakiovarustukseen kuuluu myös 100L vedenpitävä kassi kiinnikkeineen, jota pystyy kantamaan myös reppuna. Varusteina myös Garmin karttaplotteri sekä audio järjestelmä. Etäisyys ja korkeus säädettävä ohjaustanko, polvipehmusteet, ST3 runko,

Katso lisätietoja ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo Explorer Pro 170 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo GTR 230

Sea-Doo GTR on helpoin tapa lisätä hiukan twistiä omaan peliin vesillä. Rotax 169 kW (230 hv) -moottorin mahtava teho ja moitteeton käsiteltävyys tekevät GTR:stä hauskan voimanpesän kohtuuhintaan.

Älykkäästi suunnitellun alustan painopiste on alhaisempi, mikä takaa vakauden ja luotettavuuden vauhdissa tai pysähdyksissä. Lisäksi GTR on kevyt ja reagoi huippuherkästi.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-doo GTR 230 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo GTX 230

Markkinoiden suurin uimalava ja irrotettava istuin. GTX-malleissa oleilet mukavasti ja nautit vaikka piknikistä vesillä. Lisää nautintoa Bluetooth-äänentoistojärjestelmän tarjoamalla lempimusiikilla. Mukana vielä kylmälaukku täynnä eväitä. Asioita, joista ennen vain haaveilit. Ja lisävarusteena saatavan iDF-älykkään roskattoman pumppujärjestelmän ansiosta voit olla rauhallisin mielin jokaisella ajokerralla.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo GTX 230 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo GTX Limited 300 iDF

Markkinoiden suurin uimalava ja irrotettava istuin. GTX Limited -malleissa oleilet mukavasti ja nautit vaikka piknikistä vesillä. Lisää nautintoa Bluetooth-äänentoistojärjestelmän tarjoamalla lempimusiikilla. Mukana vielä kylmälaukku täynnä eväitä. Asioita, joista ennen vain haaveilit. iDF – Älykäs roskaton pumppujärjestelmä edustaa huoletonta käyttömukavuutta. Vakiona mm. Nousutikkaat, äänentoistojärjestelmä, USB-liitäntä, peite.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo GTX limited 300 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo RXT-X RS 300 AUDIO

Vesijetin vallankumouksellinen alusta yhdistettynä Ergolock-järjestelmään maksimoi hallinnan kaikissa olosuhteissa, minkä ansiosta tämä vesijetti on edelläkävijä kovaankin merenkäyntiin. 217 kW:n moottorilla 96 km/h lukema on vain muutaman sekunnin päässä.

Äärimmäistä suorituskykyä ja luotettavuutta myös avomerelle: RXT-X RS 300 tarjoilee mahtavasti mukavuutta, ylellisyyttä ja kätevyyttä – kaikki tämä adrenaliinilla höystettynä. Värinä tyylikäs Triple Black.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo RXT-X RS 300 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo RXP-X RS 300

Huippuluokan kisatyylisessä vesijetissä yhdistyvät mahtavat tehot, ajettavuus ja hallittavuus. Toista vastaavaa ei vesiltä löydy. Ja sen vallankumouksellisen ajoelämyksen ansiosta olet aina voittaja, olitpa sitten kilpailemassa tai rentoutumassa itsekseen.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo RXP-X RS 300 lisävarusteet tästä!


Sea-Doo RXP-X RS 300 AUDIO

Huippuluokan kisatyylisessä vesijetissä yhdistyvät mahtavat tehot, ajettavuus ja hallittavuus. Toista vastaavaa ei vesiltä löydy. Ja sen vallankumouksellisen ajoelämyksen ansiosta olet aina voittaja, olitpa sitten kilpailemassa tai rentoutumassa itsekseen. Äänentoisto järjestelmä ja värillinen digitaalimittaristo. Värinä tyylikäs Triple Black.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!

Katso Sea-Doo RXP-X RS 300 Audio lisävarusteet tästä!


Sea-Doo RXP-X RS APEX 300 AUDIO

LIMITED EDITION!! Suorituskykyinen vesikulkuneuvo, joka myös näyttää siltä. Tämä vesijetti saa päät kääntymään missä tahansa se liikkuukin. Uusi korkealuokkainen ja huipputehokas Sea-Doo näyttää eksoottiselta, ja sitä korostaa ainutlaatuinen Racing Green -runko. Tämän jetin huippuun viritellyt ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi.

Mm. Launchcontrol, hydraulinen ohjausiskunvaimennin, hiilikuituisia paneleita, värillinen digitaalimittaristo. Värinä Racing Green yhdisettynä mustaan hiilikuituun.

Katso lisätiedot ja hinnat tästä!2023 Sea-DOo Explorer Pro 170


VESIJETIT HELSINKI – MYYMÄLÄ PALVELUKSESSASI

Vesijetti Helsingistä on helppo ostaa WALTIC-boatcenteristä. Tarjoamme jettiharrastajille palvelua kokemuksella ja intohimolla. Myymälämme sijainti Helsingissä mahdollistaa vesiskootterin laskut ja nostot suoraan vedestä. Sea-Doo -jälleenmyyjänä olemme aina tukenasi vesijettiisi ja Sea-Doo -huoltoihin liittyvissä asioissa!