WALTIC-boatcenter on täyden palvelun venekauppiaasi

WALTIC-boatcenter on täydenpalvelun venekauppiaasi. Meiltä löydät veneet, moottorit, tarvikkeet, veneilyasusteet, korjaamo- ja huoltopalvelut sekä osaavan henkilökunnan – kaikki saman katon alta.

Tuotevalikoimamme sisältää tunnetuiden venemerkkien ja laadukkaiden moottoreiden lisäksi 20 000 erilaista venetarvikeartikkelia. Näistä tuhannet tuotteet ovat saatavilla suoraan myymälästämme.

Olemme panostaneet yhä enemmän myös purjeveneiden varustukseen. Varustevalikoimastamme löydät tunnetuimmat merkit, kuten Harken, Spinnlock, Lewmar ja Anderssen sekä lisäksi laajan valikoiman laadukkaita purjehdusasusteita. Lisäksi erikoisuutenamme on erittäin laaja venemaali- ja kemikaalivalikoima.

Olemme toimineet venealalla jo vuodesta 1958. Kokenut henkilökuntamme auttaa Sinua kaikissa veneilyyn liittyvissä kysymyksissä. 

Veneasioissa palvelemme sinua numerossa 020 755 8925 tai sähköpostilla boats@waltic.fi


Flipper-veneet

Lämmin heinäkuinen alkuilta, tyyni meri. Astut veneeseen, moottori käynnistyy ja lähdet kohti illan seikkailuja. Katsot maisemia, aistit meren tuoksun, aallot kimaltelevat pian horisontin taakse laskevan auringon valossa. Siinä hetkessä kaikki on mahdollista, eikä huolet paina. Tuntuu siltä kuin aika olisi pysähtynyt. Näistä tunnelmista ja intohimosta merta kohtaan Bella-Veneet hengittävät.

Bella-Veneet onkin Suomen suurin venevalmistaja kolmen eri venemalliston (Bella, Flipper ja Aquador) voimin.

Lue lisää Näytä veneet

Falcon-veneet

Valmistettu suomessa kestämään äärimmäisiä olosuhteita.

Helppokäyttöiset Falconit palvelevat sujuvasti niin perheen päiväretkillä, vesiurheilussa kuin kalaretkilläkin. Ne eivät kaihda tuulta, tuiskua tai olosuhteita, joiden edessä muut kääntyvät takaisin. Laadukkaat monikäyttöveneet tarjoavat kauttaaltaan positiivisia kokemuksia, niin vasta-alkajille kuin kaiken kokeneillekin veneilijöille.

Lue lisää Näytä veneet

Linder-veneet

Linder-vene on turvallinen. Siitä on mustaa valkoisella. Mutta se ei vielä kerro, miltä sinusta tuntuu liikkua vesillä Linder-veneellä. Linder-tuotteet ovat käytössä huolellisesti testattuja ja arvostettuja vakaasta ja turvallisesta rakenteestaan. Materiaalin ja hienosti muotoillun rungon yhdistelmä on tuonut useita ”luokkansa paras” -titteleitä.

Linder valmistaa tänä päivänä veneitä kahteen eri luokkaan, ja lisäksi kanootteja. Soutuveneillä ja kanooteilla on paljon yhteistä. Ne ovat äärimmäisen merikelpoisia ja silti kevyitä. Tuotteita, jotka houkuttelevat rauhallisiin hetkiin merelle ja muihin vesistöihin. Liukuvarunkoiset veneet, Arkip etunenässä, antavat lisää vauhtia elämyksillesi. Valitsitpa niistä minkä tahansa, moottorit pysyvät hieman pienempinä. Mutta vauhti samana!

Lue lisää Näytä veneet

Master Pro -veneet

Master Pro -veneissä on markkinoiden pisin runkotakuu 5 vuotta ja ylivoimaisesti paras hinta-laatusuhde. Master Pro veneet myy WALTIC - Suomen suurin alumiinivenetalo ja moninkertainen Suomen suurin Buster-veneiden jälleenmyyjä.

Lue lisää Näytä veneet

Buster-alumiiniveneet

Käyttäjien kokemukset Bustereista ovat osoittaneet, että Buster-alumiinivene on tehty kestämään kovissakin olosuhteissa. Sillä on esimerkiksi kierretty Nordkappin ympäri Jäämereltä Atlantille ja kuljettu muinaisten varjagien reitti Tukholmasta Tallinnan kautta Pietariin ja edelleen Venäjän jokia pitkin Mustalle merelle aina Istanbuliin saakka.

Buster-alumiiniveneiseen luottavat mökki-, kala-, ja huviveneilijät sekä monissa eri tehtävissä työkseen vesillä liikkuvat harrrastajat ja ammattilaiset.

Lue lisää Näytä veneet

Volzhanka-veneet

Volzhanka on täysin hitsattujen alumiiniveneiden valmistaja.

Lue lisää Näytä veneet