veneet

WALTIC-boatcenter – Veneet täyden palvelun venekaupasta

Vene kannattaa hankkia asiantuntijalta. WALTIC on Suomen suurin alumiiniveneiden jälleenmyyjä. Meillä on kattava ja monipuolinen valikoima ainutlaatuisia veneitä. Valikoimastamme löydät muun muassa tunnetuilta venemerkeiltä sekä laadukkaat moottorit ja yli 20000 erilaista veneartikkelia. Tarjoamme seuraavien tunnettujen tuotemerkkien veneet: Falcon, Flipper, Voyager, Volzhanka, Master Pro ja Linder

Veneiden laatu, käytettävyys, suorituskyky ja turvallisuus ovat tuotteidemme tärkeimmät ominaisuudet, joita haluamme vaalia. Tuotevalikoimamme on laaja, ja maahantuomme ainoana Suomessa Master Pro-, Volzhanka- ja VBoats-alumiiniveneitä. Eri veneillä on erilaisia ominaisuuksia, joten tuotteisiin tutustumalla löytyy jokaiselle sopivin vaihtoehto. Katso eri merkkien veneet alta!

Waltic on Suomen suurin alumiiniveneiden jälleenmyyjä ja vaadimme tuotteiltamme laatua, suorituskykyä ja käytettävyyttä – turvallisuutta unohtamatta! 

Katso eri merkkien veneet alta!
Falcon-veneet

Valmistettu Suomessa kestämään äärimmäisiä olosuhteita.

Helppokäyttöiset Falconit palvelevat sujuvasti niin perheen päiväretkillä, vesiurheilussa kuin kalaretkilläkin. Ne eivät kaihda tuulta, tuiskua tai olosuhteita, joiden edessä muut kääntyvät takaisin. Laadukkaat monikäyttöveneet tarjoavat kauttaaltaan positiivisia kokemuksia, niin vasta-alkajille kuin kaiken kokeneillekin veneilijöille.

Lue lisää Näytä veneet

Flipper-veneet

Lämmin heinäkuinen alkuilta, tyyni meri. Astut veneeseen, moottori käynnistyy ja lähdet kohti illan seikkailuja. Katsot maisemia, aistit meren tuoksun, aallot kimaltelevat pian horisontin taakse laskevan auringon valossa. Siinä hetkessä kaikki on mahdollista, eikä huolet paina. Tuntuu siltä kuin aika olisi pysähtynyt. Näistä tunnelmista ja intohimosta merta kohtaan Bella-Veneet hengittävät.

Bella-Veneet onkin Suomen suurin venevalmistaja kolmen eri venemalliston (Bella, Flipper ja Aquador) voimin.

Lue lisää Näytä veneet

Master Pro -veneet

Master Pro -veneissä on markkinoiden pisin runkotakuu 5 vuotta ja ylivoimaisesti paras hinta-laatusuhde. Master Pro veneet myy WALTIC - Suomen suurin alumiinivenetalo.

Lue lisää Näytä veneet

Vboats-veneet

V-boats tehdas on valmistanut alumiiniveneitä jo 10v. 2019 on tehtaan juhlavuosi. Tehdas valmistaa 1000 venettä vuodessa, joista 80% jää sisämarkkinoille ja 20% veneistä menee vientiin. Tällä hetkellä venemalleja on 20 kpl. Veneet valmistetaan Etelä-Venäjällä Samaran kaupungissa. Cabin malliston päämarkkinat ovat Pohjois-Euroopassa. Suomi on erittäin tärkeä markkina-alue, koska kysyntää on juuri tämän kokoluokan viranomais-, työ-, yhteys- ja huviveneille.

Tehtaalla on kuusi omaa suunnittelijaa. Voyager veneet tehdään omalla tuotantolinjalla. Venäjä on yksi maailman johtavista alumiinintuottajamaista. Edullinen hintataso perustuu mataliin tuotantokustannuksiin ja suoraan toimitusketjuun. Veneet tulevat valmistajalta maahantuojalle, joka jälleenmyy tuotteet suoraan kuluttajalle. Tällä järjestelyllä turhat välikädet toimitusketjussa ovat jääneet pois, joka vaikuttaa myös tuotteen hintaan loppukuluttajalle.

Lue lisää Näytä veneet

Linder-veneet

Linder-vene on turvallinen. Siitä on mustaa valkoisella. Mutta se ei vielä kerro, miltä sinusta tuntuu liikkua vesillä Linder-veneellä. Linder-tuotteet ovat käytössä huolellisesti testattuja ja arvostettuja vakaasta ja turvallisesta rakenteestaan. Materiaalin ja hienosti muotoillun rungon yhdistelmä on tuonut useita ”luokkansa paras” -titteleitä.

Linder valmistaa tänä päivänä veneitä kahteen eri luokkaan, ja lisäksi kanootteja. Soutuveneillä ja kanooteilla on paljon yhteistä. Ne ovat äärimmäisen merikelpoisia ja silti kevyitä. Tuotteita, jotka houkuttelevat rauhallisiin hetkiin merelle ja muihin vesistöihin. Liukuvarunkoiset veneet, Arkip etunenässä, antavat lisää vauhtia elämyksillesi. Valitsitpa niistä minkä tahansa, moottorit pysyvät hieman pienempinä. Mutta vauhti samana!

Lue lisää Näytä veneet