Sea-Doo-vesijetit

Markkinajohtajana Sea-Doo on sitoutunut tarjoamaan parhaan elämyksen vesillä. Jo yli 25 vuoden ajan Sea-Doo-vesijetit ovat olleet alan edelläkävijöitä. Sea-Doo on tuonut alalle yhä uusia innovaatioita, ja saavutusten taustalla on yksinkertainen tavoite: halu tarjota asiakkaille unohtumattomia elämyksiä vesillä.

Yhtiön nimi on ollut laadun ja luovuuden synonyymi siitä lähtien, kun J.-A. Bombardier perusti yhtiön vuonna 1942. Tänään yli 6 500 työntekijää Amerikassa, Euroopassa ja Tyynenmeren alueella vaalivat samaa asennetta kaikissa valmistetuissa vapaa-ajon ajoneuvoissa ja moottoreissa.

Sea-Doo markkinoiden parhaista vesijeteistä entistäkin parempia ottamalla käyttöön mullistavan iControl®-järjestelmän, joka on maailman kehittynein teknologia vesijetteihin ja tarjoaa ennennäkemätöntä hallittavuutta. Se käsittää koko joukon uusia tekniikoita: markkinoiden ensimmäinen ja ainoa vesijettien jarrutusjärjestelmä, ensimmäinen todellinen vesijettien jousitusjärjestelmä, porrastettu runkorakenne ja voimansiirron vapaa-asento. Mukana on myös kehittynein vesijetteihin saatava kaasunhallintajärjestelmä, ja voimanlähteenä toimii merivesille suunniteltu legendaarinen BRP Rotax® -moottori.