Uusia kalakavereita saksasta!

SEAMACHINE veneet ovat suunniteltu Saksassa ja ne valmistetaan Euroopassa. Veneiden linjat ovat saaneet vaikutteita 60-70 Luvun Amerikan autoista. Ensimmäiset 3 venemallia ovat suunnattu erityisesti kalastuskäyttöön, mutta mallisto kasvaa kauden 2023 aikana BOWRIDER-mallilla sekä CABIN-mallilla.

Seamachine veneiden suunnittelun perusperiaatteena on käytännöllisyys sekä vanhan muotoilun kyseenalaistaminen ja yleisilmeen nostaminen kokonaan uudelle tasolle.

Veneiden kartoitus ja suunnittelu aloitettiin 2019 ja Seamachine GmbH perustettiin vuonna 2021 WALTIC-boatcenter toimii veneiden maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa.

Venemalleja on nyt 3 : STEALTH, isoilla kalastustasoilla oleva kahvaohjattava / TILLER-vene. CUDA, 5m kalastusvene sekä CHALLENGER, kokonaan uudella muotoilulla varusteltu kalastusvene. Alla lisätietoja malleista.


SEAMACHINE STEALTH

SEAMACHINE STEALTH on suunniteltu vastaamaan tarpeeseen ja herättämään veneen henkiin, jolla ei ole lähes mitään rajoituksia intohimoiselle kalastajalle. Kevyen ja monipuolisen veneen tarjoaminen antaa omistajalle mahdollisuuden kalastaa pienissä puroissa ja järvissä sekä suuremmilla sisävesillä.

Pituus 5m, leveys 2m, 4:lle henkilölle, max moottoriteho 80.

VENEEN SIVUILLE TÄSTÄ!


SEAMACHINE CUDA

Ylpeänä esittelemme uuden SEAMACHINE CUDA -kalastusveneen.
Suunnitteluun ja toimivuuteen sitoutuneena olemme luoneet täydellisen kalastuskoneen joille, järville ja myös rannikkovesille
Saatavana tulevaisuudessa kolmessa eri koossa (4,6 / 5,0 / 5,6 metriä) CUDA 5,0 vene on valmis toimitettavaksi kaudelle 2023

Pituus 5m, leveys 2,16, 5:lle henkilölle, max. moottoriteho 130.

VENEEN SIVUILLE TÄSTÄ!


SEAMACHINE CHALLENGER

SEAMACHINE CHALLENGER on suunniteltu todelliseksi kilpailijaksi ja hardcore-kalastajan unelmaksi. Nykyaikaisen kalastuksen tarpeisiin rakennettu CHALLENGER ei ole vain teknisesti edistynyt vene, vaan se on myös katseenvangitsija. Koska lähes kaikki kalastusveneet näyttävät samalta, SEAMACHINE-lähestymistapa on viedä ulkomuoto uudelle tasolle. Perustuu kuuluisien amerikkalaisten 60. ja 70. vuosien muskeliautojen suunnitteluun.

Pituus 5,6m, leveys 2,3m, 6:lle henkilölle, max. moottoriteho 200

VENEEN SIVUILLE TÄSTÄ!


SEAMAHCINE DAYCRUISER / BOWRIDER

Tulossa kaudelle 2023-2024

Lisätietoja päivitetään kun niitä on saatavilla.


SEAMACHINE TARPUNE

9,6m CABIN-vene suunniteltu valmistuvaksi kaudelle 2023-2024

Lisätietoja päivitetään kun niitä on saatavilla.