Moottorit

MERCURY-PERÄMOOTTORIT KAIKKIIN VENEISIIN

Mercury-perämoottori on erinomainen valinta veneeseesi. Nämä moottorit ovat markkinoiden luotettavimpia, tehokkaimpia ja suorituskykyisimpiä. Mercuryn perämoottorimallistoja ovat mm. Verado, Pro XS, FourStroke, SeaPro ja Jet. 

Sopivan perämoottorin valintaan vaikuttaa mm. veneen ja vesistön koko. WALTIC-boatcenter tarjoaakin tähän paljon valinnanvaraa! Tuotteidemme joukosta löytyvät sopivat vaihtoehdot niin vapaa-ajan käyttöön kuin ammattikäyttöön sekä esim. päiväretkiveneisiin ja kalastusveneisiin.

Laadukkaat Mercury-perämoottorit ovat syntyneet vuosikymmenten innovaatioiden ja johtajuuden myötä. Moottoreissa on legendaarinen suorituskyky, joka on Mercuryn edistyksellisen tekniikan ansiosta. Tutustu laajaan valikoimaan!

ALTA LÖYDÄTTE MEIDÄN MERCURY REPOWER KAMPANJAT!


sÄHKÖPERÄMOOTTORI

AVATOR 7.5e

Avator 7.5e -sähköperämoottori tuottaa puhdasta, hiljaista tehoa ja sitä on helppoa ja hauskaa käyttää. Paikalleen liu’utettavien akkujen ja pikaliitinjärjestelmän ansiosta valmistautuminen sujuu hetkessä. Kiinnittämisen jälkeen perämoottori käynnistyy napin painalluksella. Sitten selkeä värinäyttö seuraa akun varausta ja riittävyyttä, jotta voit veneillä luottavaisin mielin.

LUE LISÄÄ AVATOR 7.5e SÄHKÖPERÄMOOTTORISTA TÄSTÄ!