KAMPANJA Buster Magnum + F150 Katso suurempana

Buster Magnum + F150

Uusi

HINTAAN LISÄTÄÄN TOIMITUS- JA ASENNUSKULUT

Buster Magnumin näyttävät sisätilat tarjoavat avoveneessä premium-luokan matkustusmukavuutta 8 henkilölle. Kuljettajan ergonomiaa edistävät mukava istuin ja hallintalaitteiden harkittu sijoittelu ohjauspulpetissa. Ohjauspulpetissa on asennuspaikka upotettavalle, jopa 12” monitoiminäytölle. Kojetaulun kiinteä lippa helpottaa mittariston luettavuutta aurinkoisella säällä.

Reilut tuulilasit sekä pulpettien välinen, kaksiosainen ja kääntyvä väliovi suojaavat matkustamoa ajoviimalta. Pulpettien sivuista avautuvat mittavat säilytystilat ja takasohvan yhteydessä on kätevä säilytystila pitkille tavaroille.

Veneen perästä löytyvät laajat uimatasot ja tukevat uimatikkaat, paikka lisävarusteena saatavalle varuste- ja vesihiihtokaarelle sekä lukittavat ankkuri- ja köysikotelot. Kotelon lukittava kansitaso suojaa polttoainesäiliön täyttöaukon. Turvallisuutta lisäävät haponkestävästä teräksestä valmistetut tukevat kaiteet ja knaapit.

Muhkeista sisätiloistaan huolimatta Magnum on profiililtaan vauhdikkaan sulavalinjainen.

Vene kiihtyy vaivattomasti ja kulkee tasapainoisesti myös huippunopeuksissa. Sen ajotuntuma ja hallittavuus säilyvät vakaina kaikissa olosuhteissa ja järeälläkin moottoriteholla.

 

150 hevosvoiman saavuttaminen on helppoa tälle kolmilitraiselle, nelisylinteriselle SOHC-moottorille. Sen suuri tilavuus mahdollistaa vaivattoman tehontuottamisen. Se tarjoaa käyttäjälleen erinomaista kestokykyä ja pitkäaikaista mielenrauhaa.

Se on kevyin saatavilla olevista 150-hevosvoimaisista nelitahtiperämoottoreista. Fiksusti suunnitellun rakenteensa ansiosta 150 hv:n Mercury FourStroke on jopa 9 kg kevyempi kuin sen kevyin nelitahtinen kilpailija, ja vain hieman kaksitahtimoottoreita painavampi. Tälle moottorille on loputtomasti käyttövaihtoehtoja, esimerkiksi bay boat -veneissä, kalastusalustoilla varustetuissa veneissä ja uintialustoilla varustetuissa ponttoniveneissä.

Mercury Enertia -potkuri on täydellinen lisä 150 FourStroke -moottoriin. Se on suunniteltu erityisesti suuria nelitahtisia perämoottoreita ajatellen. Enertian vallankumouksellinen pienen halkaisijan ja suuren lapapinta-alan yhdistävä muotoilu, yhdessä Mercuryn oman X7®-metalliseoksen kanssa, takaa hämmästyttävän kiihtyvyyden, huippunopeuden ja kestävyyden.

Hoidatko homman mieluummin itse? Ylivuodon estävä öljynvaihtojärjestelmä, helposti vaihdettava polttoaineen suodatin sekä aina huolloton venttiilikoneisto tekevät Mercury 150 FourStroke -moottorista markkinoiden helppohoitoisimman 150 hv:n nelitahtisen. Lukemalla QR-koodin kotelon alta saat linkin vaiheittaisiin video-ohjeisiin.

150 hv:n Mercury® FourStroke -moottori sopii kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta useimpiin perälautoihin, myös kapeisiin ja ahtaisiin moottoritiloihin. Sen voi kytkeä mekaaniseen tai hydrauliseen ohjausjärjestelmään, mekaanisiin hallinta- ja kaapelijärjestelmiin ja täyteen valikoimaan SmartCraft®-mittareita.

 

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Buster Magnum + F150

Buster Magnum + F150

vakiovarustein + toimitus- ja asennuskulut

7 other products in the same category: