KAMPANJA Flipper 760 DC + F300 Katso suurempana

Flipper 670 DC + F150

Uusi

HINTAAN LISÄTÄÄN TOIMITUS- JA ASENNUSKULUT

Tyylikäs ja suorituskykyinen day cruiser, jolla viet perheesi tai ystäväsi ikimuistoisille päiväretkille tai pidemmille viikonloppureissuille.

150 hevosvoiman saavuttaminen on helppoa tälle kolmilitraiselle, nelisylinteriselle SOHC-moottorille. Sen suuri tilavuus mahdollistaa vaivattoman tehontuottamisen. Se tarjoaa käyttäjälleen erinomaista kestokykyä ja pitkäaikaista mielenrauhaa.

Se on kevyin saatavilla olevista 150-hevosvoimaisista nelitahtiperämoottoreista. Fiksusti suunnitellun rakenteensa ansiosta 150 hv:n Mercury FourStroke on jopa 9 kg kevyempi kuin sen kevyin nelitahtinen kilpailija, ja vain hieman kaksitahtimoottoreita painavampi. Tälle moottorille on loputtomasti käyttövaihtoehtoja, esimerkiksi bay boat -veneissä, kalastusalustoilla varustetuissa veneissä ja uintialustoilla varustetuissa ponttoniveneissä.

Mercury Enertia -potkuri on täydellinen lisä 150 FourStroke -moottoriin. Se on suunniteltu erityisesti suuria nelitahtisia perämoottoreita ajatellen. Enertian vallankumouksellinen pienen halkaisijan ja suuren lapapinta-alan yhdistävä muotoilu, yhdessä Mercuryn oman X7®-metalliseoksen kanssa, takaa hämmästyttävän kiihtyvyyden, huippunopeuden ja kestävyyden.

Hoidatko homman mieluummin itse? Ylivuodon estävä öljynvaihtojärjestelmä, helposti vaihdettava polttoaineen suodatin sekä aina huolloton venttiilikoneisto tekevät Mercury 150 FourStroke -moottorista markkinoiden helppohoitoisimman 150 hv:n nelitahtisen. Lukemalla QR-koodin kotelon alta saat linkin vaiheittaisiin video-ohjeisiin.

150 hv:n Mercury® FourStroke -moottori sopii kompaktin ja kevyen rakenteensa ansiosta useimpiin perälautoihin, myös kapeisiin ja ahtaisiin moottoritiloihin. Sen voi kytkeä mekaaniseen tai hydrauliseen ohjausjärjestelmään, mekaanisiin hallinta- ja kaapelijärjestelmiin ja täyteen valikoimaan SmartCraft®-mittareita.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Flipper 670 DC + F150

Flipper 670 DC + F150

vakiovarustein + toimitus- ja asennuskulut

7 other products in the same category: