SeDoo GTI 130

Uusi

HINTAAN LISÄTÄÄN TOIMITUSKULUT

Älykäs jarru- ja peruutusjärjestelmä (iBR) tekee vesijetin ohjaamisesta helppoa. Vietä enemmän aikaa vesillä alan polttoainetaloudellisimman moottorin ja uuden, kevyen ja vahvan Polytec-materiaalin ansiosta.

ROTAX 900 HO ACE

Pienen ja kevyen Rotax 900 HO ACE -moottorin polttoaineenkulutus on ällistyttävän alhainen; sen ansiosta pääset viettämään enemmän hauskaa vesillä ja vähemmän aikaa tankatessa. Ripeän kiihtyvyytensä ja erinomaisen teho-painosuhteensa ansiosta se on kuin tehty hauskanpitoa varten.

POLYTEC-MATERIAALI

Tämän innovatiivisen materiaalin ansiosta jetti on kevyempi, ja se pystyy saavuttamaan täyden suorituskykynsä pienemmilläkin moottoreilla. Tämä mahdollistaa myös sen vetämisen useimmilla henkilöautoilla. Läpivärjätty rakenne kestää lasikuitua paremmin naarmuja. Polytec on saatavissa vain malleihin, joissa on Rotax 900 HO ACE.

ETUTAVARATILA

Luokkansa suurimmassa tavaratilassa* (116,6 l) on reilusti tilaa varusteille, jonka vuoksi myös retkeily on vaivatonta. 
*Valmistajien verkkosivut. Perustuu saman hintaluokan malleihin.

ÄLYKÄS JARRU- JA PERUUTUSJÄRJESTELMÄ (IBR)

Toisen sukupolven iBR-järjestelmä, joka on vain Sea-Doo-vesijeteissä, auttaa sinua pysähtymään noin 48 m* aiemmin. Lisäksi se parantaa hallittavuutta ja ohjattavuutta. *Perustuu BRP:n sisäiseen testaukseen.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

SeDoo GTI 130

SeDoo GTI 130

+ toimituskulut - KYSY TARJOUSTA

7 other products in the same category: