KAMPANJA SeaDoo Spark Katso suurempana

SeaDoo Spark

Uusi

HINTAAN LISÄTÄÄN TOIMITUSKULUT

Sea-Doo SPARK on markkinoiden edullisin vesijetti, jonka avulla pääset nauttimaan perheesi kanssa saman tien aurinkoisista päivistä vesillä. Se on leikkisä, helposti ajettava vesijetti, jota on helppo vetää perässä pienelläkin autolla.

TILAA 2 TAI 3 HENGELLE

Sea-Doo SPARK -mallista on saatavana kahden tai kolmen henkilön vaihtoehdot sen mukaan, haluatko haastaa aallot kahden vai kolmen hengen voimin.

ROTAX 900 ACE- JA 900 HO ACE -MOOTTORIT

Rotax 900 ACE on markkinoiden polttoainetaloudellisin moottori, ja sen polttoaineenkulutus on vain 7,3 litraa tunnissa. Tehokkaampi ja paremman kiihtyvyyden tuottava Rotax 900 HO ACE kuluttaa vain 9 litraa tunnissa. Ne ovat kumpikin pienikokoisia, kevyitä ja hetkessä kiihtyviä moottoreita.

IBR JA PLUS-MUKAVUUSPAKETTI

Saat lisää hallittavuutta ainutlaatuisella jarru- ja peruutusjärjestelmällä (iBR). Keulan säilytyslaatikossa voit säilyttää tavaroitasi, ja Sea-Doo Step -nousuaskelma helpottaa nousua vesijetin päälle. RF D.E.S.S. -avaimella saat lisäturvaa.

TEIPPISARJAT

Lisäämällä jonkin teippisarjan voit luoda Sea-Doo SPARKillesi entistä persoonallisemman tyylin. Tällaista yksilöllisyyttä et saa muualta.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

SeaDoo Spark

SeaDoo Spark

+ toimituskulut - KYSY TARJOUSTA

7 other products in the same category: