KAMPANJA Buster XL Pro + F115 Katso suurempana

Buster XL Pro + F115 XS Pro

Uusi

Buster XL Pro on vahvarakenteinen, erityisesti vaativaan harrastus- ja työkäyttöön sekä kalastukseen suunniteltu vene, joka on kehitetty uuden XL:n täysin uudistettua runkoa hyödyntäen. XL Pro täydentää ammattitason Buster Pro Series -venevalikoimaa.

XL Pron voi tilata joko keskelle tai oikeaan laitaan sijoitetulla pulpetilla, jossa on RST-targa sekä suuri istuin-säilytyslaatikko pulpetin etupuolella. Kokonaan alumiinisen XL Pron 4 mm:n pohjalevy, kyynellevykuvioitu alumiiniturkki ja järeät mitoitukset varmistavat huolettoman käytön. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaiteet, knaapit ja kiinnityssilmukat ovat veneessä vakiona. Kalastuskäyttöä varten veneeseen voi tilata RST-tuplakaidesarjan, joka mahdollistaa erilaisten kalastusvälineiden kiinnittämisen ympäri venettä.

Reilut avotilat helpottavat veneessä liikkumista, veneen käsittelyä rantautuessa sekä suurien ja pitkien tavaroiden kuljettamista. Karhennetusta alumiinilevystä tehdyt avarat turkkipinnat ehkäisevät liukastumista ja kestävät kulutusta. Lisäksi ne on helppo pitää puhtaana. Keulaosaan on muotoiltu uusi, leveä porrasaskelma, jonka alla on tilava, kannellinen säilytystila. Avoin takatila antaa tilaa toimia, kun kalastat tai työskentelet. Takakulmissa on sisäpuolella tukevat, veneeseen laskeutumista ja rantautumista helpottavat astinlaudat. Veneen peräseinästä voi nostaa esiin kaksiosaisen takapenkin, joka kalastettaessa toimii heittotasona ja ajossa matkustajien istuimena.

XL Pro on sadevedestä tyhjentyvä ja rakenteeltaan uppoamaton. Rakenteiden ja komponenttien oikean sijoittelun ja alhaalla sijaitsevan painopisteensä ansiosta vene on erittäin vakaa sekä ajon aikana että pysähtyneenä. Hydraulinen ohjaus tekee ajamisesta kevyttä ja ajotuntumasta täsmällisen. Moottorin tehoalue on laaja, 70–115 hp. Suurin teho mahdollistaa taloudellisen etenemisen, tehokkuuden ja reilun huippunopeuden raskaassakin ajossa.

 

Pidätkö rannikkoveneilystä, mutta suuren veneen omistaminen ei sovi sinulle? Kilpailevien 115-hevosvoimaisten kaksoismoottorien sijaan Mercury FourStroke -moottorit ovat Command Thrust -malleja, jotka hyödyntävät Enertia-sarjan kaltaisia lisäominaisuuksia paremman kiihtyvyyden ja ohjattavuuden saavuttamiseksi karuissakin olosuhteissa.

Pienempi paino ja suuri tilavuus mahdollistavat Mercuryn uusien 75 - 115 FourStroke -mallien runsaan vääntömomentin ja välittömän voiman. Koska näiden koneiden ei tarvitse tehdä yhtä paljon töitä kuin raskaampien tai tilavuudeltaan pienempien moottoreiden, ne saavat veneet nousemaan liukuun nopeammin, kiihdyttämään paremmin ja tarjoavat ihanteellisen polttoainetaloudellisuuden matkanopeuksilla.

Mercuryn maailmankuulu insinööritiimi on ahtanut hämmentävän määrän tehoa näihin kevyisiin ja kompakteihin nelisylinterisiin nokka-akselimoottoreihin. 115-hevosvoimainen moottori painaa 9 kg vähemmän kuin sen kevyin nelitahtinen kilpailija, mikä tekee siitä maailman kevyimmän matalapäästöisen perämoottorin omassa teholuokassaan.

Tavallista suurempi Command Thrust -vaihteisto antaa enemmän tukea vedessä suuremman pinta-alansa ansiosta. Isompi torpedo yhdessä suuremmalla halkaisijalla varustetun potkurin kanssa kykenevät nostamaan suuremmankin veneen helposti liukuun ja pitämään sen siinä alemmilla nopeuksilla, huippunopeudesta tinkimättä.

Sama elinikäisesti huolloton venttiilikoneisto, joka löytyy myös 150 FourStroke -moottoreistamme, tekee 75 - 115 hv:n FourStroke-perämoottoreista uskomattoman kestäviä.

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Buster XL Pro + F115 XS Pro

Buster XL Pro + F115 XS Pro

ajovalmis sis. Canvas, Navi 7, Trimmit

7 other products in the same category: