Vesijettiasentaja

WALTIC-boatcenter hakee vakituiseen työsuhteeseen vesijettiasentajaa.

Vastuualueenasi on Sea-Doo vesijettien kokoonpano, lisälaiteasennukset, sekä tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Hakemamme henkilö on alan harrastaja tai alasta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja motivoitunut tekemään töitä tilanteen sen vaatiessa. Arvostamme kokemusta asennus- tai huoltotöistä. Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työsuhdetta Helsingin Herttoniemestä alansa parhaasta täydenpalvelun veneliikkeestä. Kouluttaudut tehtävääsi työn ohella ja ammattitaitoinen tiimimme on aina apuna tarpeen vaatiessa.

WALTIC-boatcenter on toiminut venealalla jo vuodesta 1958. Olemme Suomen suurin alumiiniveneiden myyjä ja valikoimamme koostuu seuraavista merkeistä: Flipper, Falcon, Linder, Master Pro ja VBOATS. Veneiden lisäksi myymme ja huollamme markkinajohtaja Sea-Doo vesijettejä. Olemme ansioitunut Mercury perämoottoreiden jälleenmyyjä, sekä valtuutettu huoltoliike. Lauttasaaressa ja Herttoniemessä sijaitseva Veneilijän Verkkokauppa.fi ketju on osa Waltic Oy:n liiketoimintamallia ja on yksi alansa johtavin verkkokauppa.

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Hakemukset ja lisätiedot huoltopäälliköltämme:

Jussi Lehti
Tel. +358 20 755 8923
jussi.lehti@waltic.fi

WALTIC-boatcenter
Simppukarinkatu 3, Herttoniemenranta
00810 HELSINKI
FINLAND
www.waltic.fi