Verkkokauppa- ja digiosaaja

Haemme vahvistusta kasvavaan liiketoimintaamme. Nyt on mahdollisuus päästä osaksi ammattilaisten tiimiä. Veneilijän Verkkokauppa.fi toimii osana Waltic Oy:tä, joka on palvellut venealalla Suomessa jo yli 60 vuotta. Valikoimastamme löytyvät veneet, moottorit, tarvikkeet, veneilyasusteet, korjaamo- ja huoltopalvelut sekä osaava henkilökunta. Tuotevalikoimamme sisältää tunnetuimmat venemerkit ja laadukkaat Mercury-moottorit, sekä lisäksi 20 000 erilaista venetarvikeartikkelia.

Tärkein työnkuvasi on olla kehittämässä, toteuttamassa ja toimimassa osana Veneilijän Verkkokauppa.fi:n verkkokauppatoimintaa ja markkinointia itsenäisesti, tiimin sekä yhdessä sidosryhmien kanssa. Omaat aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä verkkokauppatoiminnasta tai olet valmistunut alan koulutuksesta lähiaikoina. Ymmärrät polun verkkokaupassa asiakashankinnasta jälkimarkkinointiin. Työskentelysi on järjestelmällistä ja työnjälkesi tarkkaa.

Tärkeimmät työtehtäväsi

  • Veneilijän Verkkokauppa.fi:n verkkosivujen ylläpito ja kehittäminen – Verkkokauppalogistiikan kehittäminen
  • Digimarkkinoinnin suunnittelu ja seuranta

Työ edellyttää luonnollisesti hyviä IT-taitoja (koodaustaitoja ei vaadita) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Työssä pärjääminen edellyttää kykyä tarttua toimeen yhtä lailla tietokoneen äärellä, kuin tarvittaessa päivittäisissä verkkokauppatehtävissäkin. Työtehtävä on vakituinen ja aloitetaan sopimuksen mukaan. Päätoimipiste sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa, jonka lisäksi töihin pääsee välillä myös mm. Herttoniemen toimipisteelle sekä messuille.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen jyri.nordstrom@waltic.fi viimeistään 20.9.2021. Ole kuitenkin nopea, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa paikasta voit kysyä sähköpostitse jyri.nordstrom@waltic.fi tai puhelimitse 020 755 8911.