Venemyyjä

WALTIC-boatcenter hakee vakituiseen työsuhteeseen aidon palveluasenteen omaavaa henkilöä venemyyntiin. Olet osa venemyynnin huipputiimiä ja osallistut heidän tekemäänsä työhön myynnissä, sekä hallinnoinnissa.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, veneilyharrastaja tai alasta kiinnostunut, sekä hyvät vuorovaikutustaidot omaava nainen tai mies. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelu- tai myyntityöstä. Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työsuhdetta Helsingin Herttoniemestä alansa parhaasta täydenpalvelun veneliikkeestä. Kouluttaudut tehtävääsi työn ohella ja ammattitaitoinen tiimimme on aina apuna tarpeen vaatiessa. Palkkaus koostuu pohjapalkasta, sekä myydyistä vesikulkuneuvoista maksetuista provisioista.

Työtehtäviisi kuuluu mm:
-Myyt vesikulkuneuvoja tuloksellisesti.
-Puhelimeen ja sähköposteihin vastaaminen, sekä asiakaspalvelu myymälässä.
-Markkinoinnin suunnittelu, koordinointi ja toteutus kollegoiden ja yhteistyökumppaneiden avustuksella.
-Vastaat yrityksen sosiaalisen median tileistä ja julkaisuista.
-Autat hallinnon puolella kuten laskutus ja rekisteröinti tehtävissä.
-Olet mukana koko prosessissa veneen myynnistä luovutukseen asti.
-Olet yhteydessä asiakkaisiin luovutuksen jälkeenkin.

WALTIC-boatcenter on toiminut venealalla jo vuodesta 1958. Olemme Suomen suurin alumiiniveneiden myyjä ja valikoimamme koostuu seuraavista merkeistä: Flipper, Falcon, Linder, Master Pro ja VBOATS. Veneiden lisäksi myymme ja huollamme markkinajohtaja Sea-Doo vesijettejä. Olemme ansioitunut Mercury perämoottoreiden jälleenmyyjä, sekä valtuutettu huoltoliike. Lauttasaaressa ja Herttoniemessä sijaitseva Veneilijän Verkkokauppa.fi ketju on osa Waltic Oy:n liiketoimintamallia ja on yksi alansa johtavin verkkokauppa.

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Hakemukset ja lisätiedot:
Ville Lehti
Tel. +358 20 755 8921
ville.lehti@waltic.fi

WALTIC-boatcenter
Simppukarinkatu 3, Herttoniemenranta
00810 HELSINKI
FINLAND
Tel. +358 20 755 8920
info@waltic.fi
www.waltic.fi