Tarvikemyyjä

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen reipasta ja asiakaspalveluhenkistä myyjää Veneilijän Verkkokauppa -myymälään. Me tarjoamme sinulle kiinnostavan työpaikan, jossa pääset hiomaan asiakaspalvelutaitojasi ja kehittymään B2C-myynnissä sekä innostuneen ja motivoituneen työporukan. Lisäksi pääset tutustumaan venealaan aitiopaikalta merellisessä ympäristössä.

Työt sijoittuvat arkisin kello 8.00-18.00 välille. Töitä on tarjolla myös lauantaisin.

WALTIC-boatcenter/Veneilijän Verkkokauppa on veneilyyn liittyviin tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Tarvikemyyjän toimenkuvaan kuuluvat venetarvikemyynti ja sen myymälätoimintojen tukeminen, kuten esimerkiksi saapuvan tavaran vastaanotto, verkkokaupan tilausten käsittely ja muut myymälän avustavat työtehtävät.

Edellytämme hakijalta:

  • palvelualttiutta
  • oma-aloitteisuutta
  • kykyä tiimityöskentelyyn
  • vähintään 18 vuoden ikää

Arvostamme:

  • englannin ja ruotsin kielen taitoa
  • veneilykokemusta tai -harrastuneisuutta
  • kokemusta myyntityöstä

Lisätietoja tehtävästä antaa Anton Dietrich, 020 755 8928 (arkisin kello 9.00-17.00).
Lähetä 30.09.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla otsikolla ”Tarvikemyyjä” osoitteeseen anton.dietrich@veneilijanverkkokauppa.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut heti, älä epäröi hakea!

Waltic Oy/Veneilijän Verkkokauppa
Valikoimastamme löytyvät veneet, moottorit, tarvikkeet, veneilyasusteet, korjaamo- ja huoltopalvelut sekä osaava henkilökunta. Tuotevalikoimamme sisältää tunnetuimmat venemerkit ja laadukkaat Mercury-moottorit, sekä lisäksi 20 000 erilaista venetarvikeartikkelia. Veneilijän Verkkokauppa.fi on osa Waltic Oy:n liiketoimintamallia, joka vastaa yrityksen tarvikemyynnistä Herttoniemessä ja Lauttasaaressa. Se on Suomessa yksi alansa laajimmista verkkokaupoista.
www.veneilijanverkkokauppa.fi