Pienkonemekaanikko

WALTIC-boatcenter hakee vakituiseen työsuhteeseen pienkonemekaanikkoa.

Vastuualueenasi on veneiden ja perämoottoreiden huollot, korjaukset, sekä lisälaite asennukset. Mercury, sekä Yamaha perämoottoreiden tuotetuntemus katsotaan eduksi.

Hakemamme henkilö on alan harrastaja tai alasta kiinnostunut, oma-aloitteinen ja motivoitunut tekemään töitä tilanteen sen vaatiessa. Arvostamme kokemusta asennus- tai huoltotöistä. Tarjoamme kokoaikaista ja vakituista työsuhdetta Helsingin Herttoniemestä alansa parhaasta täydenpalvelun veneliikkeestä. Kouluttaudut tehtävääsi työn ohella ja ammattitaitoinen tiimimme on aina apuna tarpeen vaatiessa.

WALTIC-boatcenter on toiminut venealalla jo vuodesta 1958. Olemme Suomen suurin alumiiniveneiden myyjä ja valikoimamme koostuu seuraavista merkeistä: Flipper, Falcon, Linder, Master Pro ja VBOATS. Veneiden lisäksi myymme ja huollamme markkinajohtaja Sea-Doo vesijettejä. Olemme ansioitunut Mercury perämoottoreiden jälleenmyyjä, sekä valtuutettu huoltoliike. Lauttasaaressa ja Herttoniemessä sijaitseva Veneilijän Verkkokauppa.fi ketju on osa Waltic Oy:n liiketoimintamallia ja on yksi alansa johtavin verkkokauppa.

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti.

Hakemukset ja lisätiedot huoltopäälliköltämme:

Jussi Lehti
Tel. +358 20 755 8923
jussi.lehti@waltic.fi

WALTIC-boatcenter
Simppukarinkatu 3, Herttoniemenranta
00810 HELSINKI
FINLAND
www.waltic.fi