Osastovastaava

Venetarvikeliike hakee osastovastaavaa

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä osastovastaavaa Veneilijän Verkkokauppa -myymälään. Me tarjoamme sinulle kiinnostavan työpaikan, jossa pääset hiomaan taitojasi ja kehittymään B2C-myynnissä sekä innostuneen ja motivoituneen työporukan. Lisäksi pääset tutustumaan venealaan aitiopaikalta merellisessä ympäristössä.

Työt sijoittuvat arkisin kello 9.00-18.00 välille. Töitä on tarjolla myös lauantaisin.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Ymmärrät digitaalisten kanavien merkityksen myyntityössä ja osaat hyödyntää niitä. Lisäksi ymmärrät lisäpalveluiden myynnin merkityksen nykyisille ja tuleville asiakkaillemme sekä yrityksellemme. Osaat toimia itsenäisesti ja pystyt yksin hallitsemaan useaa asiakastilannetta samanaikaisesti. Olet kunnianhimoinen yksilö, mutta haluat olla myös osana voittavaa joukkuetta. Toimintasi peruskivi on asiakaslähtöisyys ja ainutkertaisen asiakaskokemuksen tarjoaminen on sinulle kunnia-asia.

Edellytämme hakijalta:

  1. asiakaslähtöisyyttä ja palvelualttiutta
  2. kokemusta myyntityöstä sekä tuloshakuisuutta
  3. oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  4. venetuntemusta (olet ajanut venettä ja tunnet perusteet)
  5. MS-Office – taitoja (Excel, Word, Power-Point)

Lisätietoja tehtävästä antaa Anton Dietrich, 020 755 8928 (arkisin kello 9.00-17.00).
Lähetä 30.09.2021 mennessä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV sähköpostilla otsikolla ”Osastovastaava” osoitteeseen anton.dietrich@veneilijanverkkokauppa.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut heti, älä epäröi hakea!

Waltic Oy/Veneilijän Verkkokauppa

Valikoimastamme löytyvät veneet, moottorit, tarvikkeet, veneilyasusteet, korjaamo- ja huoltopalvelut sekä osaava henkilökunta. Tuotevalikoimamme sisältää tunnetuimmat venemerkit ja laadukkaat Mercury-moottorit, sekä lisäksi 20 000 erilaista venetarvikeartikkelia. Veneilijän Verkkokauppa.fi on osa Waltic Oy:n liiketoimintamallia, joka vastaa yrityksen tarvikemyynnistä Herttoniemessä ja Lauttasaaressa. Se on Suomessa yksi alansa laajimmista verkkokaupoista.
www.veneilijanverkkokauppa.fi